Παράπονα – Καταγγελίες – Αποποίηση ευθυνών

Όλοι γνωρίζετε ότι το Koursaros.net, είναι ένα site το οποίο περιέχει υλικό για ενήλικες.
Σε αυτό το site δεν θα βρείτε ποτέ υλικό για παιδόφιλους – παιδεραστές και αν κατά λάθος αναρτηθεί τέτοιο περιεχόμενο, παρακαλώ όπως με ενημερώσετε μέσω της σελίδας επικοινωνίας ή μέσω αυτού του Email.
Αν είσαι ανήλικος και βρέθηκες κατά λάθος ή εσκεμμένα εδώ, καλύτερα είναι να πας σε άλλο site το οποίο είναι κατάλληλο για την ηλικία σου! Το πορνό είναι καλό, αλλά δεν είναι ό,τι καλύτερο για να ενημερωθείς για τις σχέσεις των δύο φύλων και για τη σεξουαλική πράξη.
Αν είσαι θρησκόληπτο άτομο και σε θίγει το περιεχόμενο του site, τότε καλό θα ήταν να μην μπεις ξανά εδώ!
Αν έχει αναρτηθεί περιεχόμενο που αφορά εσένα προσωπικά ή κάποιο συγγενή ή γνωστό σου, επικοινώνησε μαζί μου και θα διαγράψω άμεσα το περιεχόμενο. Δεν χρειάζονται απειλές και καταγγελίες, ο Κουρσάρος κατανοεί και ενεργεί άμεσα αν θίγεστε από κάποια ανάρτηση.
Στο site αυτό δεν θα βρείτε ποτέ μηνύματα ρατσιστικά, απειλητικά, πολιτικά και διάφορα άλλα που να θίγουν πρόσωπα και καταστάσεις.
Αν νομίζετε ότι κάποιο θέμα σας παραπλανάει ή είναι ψεύτικο (fake), μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες. Σημειώστε ότι τις διάφορες φώτος και βίντεο που ανεβάζω εδώ, τα βρίσκω όπως ακριβώς τα ανεβάζω ή μου τα στέλνετε εσείς. Δεν παραποιώ τίποτα για το συμφέρον αυτού του site, απλά καθημερινά ανεβάζω εκατοντάδες φωτογραφίες και βίντεο (περισσότερες φώτο) και γι αυτό το λόγο ίσως να ανεβάσω κάποιες φώτος περισσότερες από μία φορές. Τίποτα δεν κάνω εσκεμμένα πιστέψτε με! Δείτε και μόνοι σας, ψάξτε τον Κουρσάρο, παρακολουθείστε καθημερινά τι ανεβάζω και θα καταλάβετε ότι ο Κουρσάρος – Koursaros.net είναι το μοναδικό site στην Ελλάδα, που κάνει καθημερινά ανανέωση και με πλούσιο περιεχόμενο!

Μην ξεχνάτε ότι KoUrSaRoS είναι πάντα διαθέσιμος να σας ενημερώσει για οτιδήποτε μέσω της σελίδας επικοινωνίας ή μέσω αυτού του Email.