Οδηγίες για το Chat του Κουρσάρου

Το νέο Chat του Κουρσάρου, σας παρέχει πολλές επιλογές για να κάνει την συζήτησή σας ακόμη πιο εύκολη.
Μπορείτε να μοιραστείτε με άλλα μέλη τις δικές σας φώτος, βίντεο και αρχείο μουσικής και ήχου, είτε αυτά είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή είτε ηχογραφώντας ή βιντεοσκοπόντας εκείνη τη στιγμή (ζωντανά).

Για να τα κάνετε όλα αυτά πρώτα από όλα θα πρέπει να κάνετε εγγραφή και για να κάνετε εγγραφή, πατήστε εδώ.

Αφού κάνετε εγγραφή μπορείτε να ξεκινήσετε την συνομιλία με τα μέλη που είναι ήδη μέσα στο Chat, απλά γράφοντας το κείμενό σας στο κάτω μέρος και στέλνοντάς το πατώντας το Enter.
Για να κάνετε προσωπική συνομιλία με κάποιο άλλο μέλος, απλά πατάτε στο όνομα το μέλους που βρίσκεται στο μενού δεξιά και πάλι γράφετε στο κάτω μέρος και το στέλνετε με Enter.
Όταν έχετε κάποιο προσωπικό μήνυμα από κάποιο άλλο μέλος, τότε σας έρχεται ειδοποίηση μέσα στο Chat την οποία βλέπετε μόνο εσείς και κανένας άλλος, μαζί με τη ειδοποίηση θα εμφανιστεί και μία πορτοκαλί χρώμα τελεία, δίπλα στις τρεις τελείες που είναι στο πάνω αριστερά μέρος το Chat.
Πατώντας σε κάθε όνομα μέλους που υπάρχει στο Chat, εκτός του ότι μπορείτε να κάνετε προσωπική συνομιλία, μπορείτε αν αυτό το μέλος σας ενοχλεί να το μπλοκάρετε, πατώντας πάνω στο μάτι και αργότερα όποτε εσείς θέλετε, πατώντας ξανά πάνω στο εικονίδιο μάτι που υπάρχει δίπλα στο όνομα, να το ξεμπλοκάρετε.

Οδηγίες για το Chat του Κουρσάρου
Αυτή είναι η εικόνα που πρέπει να σκανάρετε

 

Για να κάνετε Chat από το κινητό σας με εφαρμογή, απλά κατεβάστε την εφαρμογή BlaB! Q από το Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.justblab.bwsq και αφού την εγκαταστήσετε, θα πρέπει να σκανάρετε την εικόνα που βλέπεται αριστερά και να κάνετε Login με το Nickname σας και τον κωδικό σας.
 

 

 

Δείτε τις φώτος παρακάτω για να καταλάβετε πως λειτουργούν τα διάφορα εικονίδια μέσα στο Chat:
Chat Kato Meros

Chat Eikonidia

Πατώντας στις τρεις τελείες που βρίσκονται τέρμα πάνω αριστερά στο Chat, ανοίγουν περισσότερες επιλογές.
Η πρώτη εικόνα που θα δείτε πατώντας στις τρεις τελείες, είναι τα δωμάτια που υπάρχουν στο Chat.
Πατώντας στις τρεις τελείες που είναι αριστερά στην αρχή του ονόματος του δωματίου, θα δείτε το ιστορικό συζητήσεων που έγιναν πριν εσείς μπείτε σε αυτό το δωμάτιο.

Τέρμα κάτω στις επιλογές σας υπάρχουν τα εξής εικονίδια:
0000000

#

Σχετικά με τα προσωπικά μηνύματα (πριβέ):

Τις προσωπικές (πριβέ) συζητήσεις μεταξύ δύο μελών του Chat, δεν μπορεί να τις διαβάσει κανένας άλλος εκτός από τα δύο μέλη που κάνουν τις συζητήσεις. Δεν υπάρχει δυνατότητα μέσα από το Chat και από τη διαχείριση του Chat, να διαβαστούν οι προσωπικές (πριβέ) συζητήσεις ούτε από τον Moderator, αλλά ούτε και από τον Κουρσάρο!
Υπάρχει η δυνατότητα ανίχνευσης όλων των μηνυμάτων που έχουν αποθηκευτεί στη βάση δεδομένων, αλλά αυτό μπορεί να γίνει μόνο κατόπιν σοβαρής καταγγελίας, αν υπάρξει οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα και όχι για ψύλλου πήδημα και ΜΟΝΟ από τον τεχνικό του Server και όχι από τον Κουρσάρο ή τον Moderator.
Επειδή κάποια καχύποπτα μέλη νομίζουν ότι ο Moderator διαβάζει τα προσωπικά μηνύματα των άλλων μελών και αυτό το έχουν συσχετίσει με το κίτρινο στιγμιαίο χρώμα κατά κάποια προσωπική συνομιλία, εξηγώ ότι όσον αφορά το κίτρινο στιγμιαίο χρώμα, σημαίνει ότι αν μιλάει ένας μέλος με κάποιο άλλο μέλος πριβέ, το ένα από τα δύο μέλη για κάποιο λόγο βγαίνει στιγμιαία ή για κάποιο χρονικό διάστημα εκτός Chat και όταν μπει πάλι ανάβει το κίτρινο, δηλαδή σημαίνει είσοδος έξοδος του ενός μέλους από την πριβέ συζήτηση και από το Chat, αυτό και μόνο σημαίνει και όχι ότι ο Moderator ή οποιοσδήποτε άλλος διαβάζει τα πριβέ!
Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει δυνατότητα και κρυφή μάλιστα έτσι ώστε ο Moderator να μπορεί να διαβάζει τα πριβέ και το σύστημα να τον προδίδει με το κίτρινο στιγμιαίο χρώμα!
Οπότε χαλαρώστε και απολαύστε το Chat, έτσι όπως πρέπει και εσείς γουστάρετε, πάντα βάσει των κανόνων λειτουργίας.