Επικοινωνία Με Τον Κουρσάρο

Αν Έχετε Κάποια Απορία, Αν Θέλετε Να Στείλετε Κάποια Αρχεία Σας Να Τα Ανεβάσω Εδώ, Αν Θέλετε Να Διαγράψω Κάποια Αρχεία, Ή Απλά Θέλετε Να Επικοινωνήσετε Με Τον Κουρσάρο, Συμπληρώστε Την Παρακάτω Φόρμα Επικοινωνίας.

Αν Θέλετε Να Διαγράψω Κάποια Αρχεία Δικά Σας, (φωτογραφίες Ή Βίντεο) Στο Θέμα Της Φόρμας Επικοινωνίας, Γράψτε “Διαγραφή Αρχείων” Και Στο Μήνυμα Γράψτε Τη Διεύθυνση URL Και Το Τίτλο Που Έχει Το Άρθρο Που Βρίσκονται Τα Αρχεία Που Θέλετε Να Διαγράψω.
Αν Δεν Ξέρετε Τι Είναι Το URL Και Πως Να Το Βρείτε, Δείτε Την Παρακάτω Εικόνα:
Επικοινωνία Με Τον Κουρσάρο

Αν Θέλετε Να Στείλετε Φωτογραφίες Ή Βίντεο, Στείλτε Τα Με Την Παρακάτω Φόρμα Επικοινωνίας, Με Μέγιστο Όριο Αποστολής Αρχείων 30 Τη Φορά Και Σε Μέγιστο Μέγεθος Συνολικά 100 ΜΒ. Αν Στέλνετε Φώτος Ή Βίντεο Για Πρώτη Φορά, Μην Ξεχάσετε Στο Θέμα Να Γράψετε Τον Τίτλο Που Θέλετε Να Έχει Το Post Με Τις Φώτος Ή Το Βίντεο Που Στέλνετε Και Στο Θέμα Οποιαδήποτε Άλλη Πληροφορία.

Αν Δεν Τα Καταφέρνετε Με Τη Φόρμα Επικοινωνίας, Γράψτε Μου Σε Αυτό Το Email: [email protected]
Αν το αρχείο που θέλετε να στείλετε υπερβαίνει τα 25 ΜΒ, τότε μπορείτε να το στείλετε από εδώ: http://www.filefactory.com/filebox/koursaros

Προσοχή! Στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας, γράψτε σωστά το email, γιατί θα σας σταλεί email επιβεβαίωσης στοιχείων από τον Κουρσάρο και αν δεν απαντήσετε, οι φώτος ή τα βίντεό σας δεν θα ανέβουν στο Koursaros.net!
Φόρμα Επικοινωνίας