Για την Ηλιάνα Δελαγραμμάτικα, αξίζει να περιμένεις τα τάιμ άουτ του Ολυμπιακού

 | Greek Celebs | 
Ηλιάνα Δελαγραμμάτικα 8

Ανέκαθεν οι τσιρλίντερς του Ολυμπιακού απαρτίζονταν από αιθέριες υπάρξεις, τώρα όμως το “οπλοστάσιο” των “Ερυθρόλευκων” έχει πάει σε άλλο επίπεδο.

Ηλιάνα Δελαγραμμάτικα: Μια από τις πιο ευχάριστες στιγμές σε έναν αγώνα μπάσκετ είναι το τάιμ άουτ. Είναι η στιγμή που για λίγα δευτερόλεπτα παίρνεις μια ανάσα από τη συνεχόμενη αθλητική δραστηριότητα. Η στιγμή που θες το μάτι σου να χαλαρώσει και να ξεφύγει από τη στρογγυλή θεά, στην οποία είναι καρφωμένο ασταμάτητα.

Οι ομάδες που σέβονται τον εαυτό τους έχουν στο… τσεπάκι τους τη λύση. Αυτή δεν είναι άλλη από τη λειτουργία ομάδας τσιρλίντερς, οι οποίες με το νάζι τους και το αθλητικό τους κορμί προκαλούν… ευφορία στον ανδρικό πληθυσμό. Στον Ολυμπιακό ξέρουν πολύ καλά το αντικείμενο, καθώς παραδοσιακά έχουν στις τάξεις τους ομάδα τσιρλίντερς, η οποία πάντοτε απαρτίζεται από αιθέριες υπάρξεις.

Η φετινή «φουρνιά» ωστόσο έχει να επιδείξει μια παρουσία που κάνει τη διαφορά. Ο λόγος για την εκρηκτική Ηλιάνα Δελαγραμμάτικα, την με διαφορά ομορφότερη τσιρλίντερ που έχει πατήσει ποτέ σε μπασκετικό παρκέ της χώρας. Η Ηλιάνα διαθέτει όλο το πακέτο για να χαρακτηριστεί ως το ιδανικό μοντέλο – αθλήτρια που μπορεί να εκπροσωπήσει επάξια τη χώρα σε συγκρίσεις με συναδέλφους της άλλων χωρών. Η μελαχρινή καλλονή εντυπωσιάζει με κάθε της παρουσία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τον ανδρικό πληθυσμό να παραμιλά στην εικόνα της περιμένοντας κάθε φορά καρτερικά τον Γιώργο Μπαρτζώκα να ζητήσει τάιμ άουτ.
Για τα μάτια σας μόνο:

Instagram: https://www.instagram.com/iliana_delagrammatika/