Έξι διεστραμμένες ζητούν δολοφόνο – Ελληνική τσόντα με τον Ανέστη Βλάχο και την Τίνα Σπάθη

 | Γαμάτα βίντεο, Ελληνικά Βίντεο | 
Έξι διεστραμμένες ζητούν δολοφόνο - Ελληνική τσόντα με τον Ανέστη Βλάχο και την Τίνα Σπάθη

Έτος: 1976
Διάρκεια: 89′
Είδος: Αισθησιακή
Εταιρία παραγωγής: Σκαραβαίος Φιλμ
Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Κωνσταντίνου
Σενάριο: Παναγιώτης Κωνσταντίνου
Φωτογραφία: Νίκος Πετανίδης
Ηθοποιοί: Τίνα Σπάθη (Μιρέλλα) , Ανέστης Βλάχος (Γιώργος) , Κλεόβουλος Ζαμίδης (Μισέλ) , Γιάννης Κανδήλας (Πολ) , Αγγελική Κυριακάκη (Νάνσυ) , Άντα Βαρθολομαίου (Αλέξια)
Σχόλια/Πλοκή: Ο επιχειρηματίας Πολ και η γυναίκα του Μιρέλλα, κάνουν διακοπές σε μια παραθαλάσσια βίλα, μαζί με την Νάνσυ, που εργάζεται στην εταιρεία του Πολ, και το σύζυγο της Γιώργο, που είναι ο εραστής της Μιρέλλας. Μαζί τους μένει και η Αλέξια, προστατευόμενη της Μιρέλλας, που οδηγεί στη βίλα το νεαρό πλανόδιο Μισέλ. Ανά δυο, οι ένοικοι της βίλας αρχίζουν να συνωμοτούν. Η Νάνσυ κι ο εραστής της Μισέλ, σχεδιάζουν να σκοτώσουν το Γιώργο, ο Πολ προτείνει στο Γιώργο να σκοτώσει το Μισέλ, ο Γιώργος αξιώνει από τη Νάνσυ να κοιμηθεί με τον Πολ, για να καλύψει μια κατάχρηση του, η Αλέξια πείθει την ερωμένη της Μιρέλλα ότι ο Μισέλ έχει έρθει για να τη σκοτώσει, η Μιρέλλα επιχειρεί να πείσει την κατατρομαγμένη Νάνσυ να σκοτώσει τον Πολ, ο Γιώργος ξελογιάζει την Αλέξια με σκοπό να την εμπλέξει στη δολοφονία του Μισέλ, η Μιρέλλα δίνεται στον Μισέλ… Μετά την αποκατάσταση μιας διακοπής ρεύματος, που διέλυσε ένα ξέφρενο, ερωτικό πάρτυ, ανακαλύπτεται το πτώμα της Αλέξιας, που έχει δολοφονηθεί με το ψαρομάχαιρο του Πολ. Οι υποψίες πέφτουν στον Μισέλ, αλλά ένοχος είναι η Μιρέλλα, που ήθελε να ξεπαστρέψει τη Νάνσυ, για να κάνει δικό της το Μισέλ. Μόλις βρίσκει την ευκαιρία, επανορθώνει το λάθος της, αλλά ο Μισέλ την απορρίπτει, εγκαταλείποντάς την μόνη στην αμμουδιά, δίπλα στο άψυχο κορμί της Νάνσυς.
Trivia: Η ταινία προβλήθηκε τη σαιζόν 1975-1976 και έκοψε 19.575 εισιτήρια. Ήρθε στην 21η θέση σε 38 ταινίες.Ο αρχικός τίτλος ήταν το “Έγκλημα στη Γλυφάδα”, η ταινία εμπλουτίστηκε με hardcore σκηνές σεξ (άσχετες και από άλλες ταινίες) και ξαναεμφανίστηκε με τον τίτλο “Έξι διεστραμμένες ζητούν δολοφόνο” με τον οποίο και έγινε γνωστή. Οι γυναίκες στην ταινία παραμένουν τρεις.

Κατεβάστε το από εδώ: Download