Η Αθηνά Κοΐνη, Είναι η ομορφότερη Ελληνίδα αθλήτρια!

 | Greek Celebs | 
Αθηνά Κοΐνη 7

Με μπαμπά από την ορεινή Ναυπακτία και μαμά από την Αιθιοπία το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να μην χαρακτηριστεί ως εξωτικό.

Αθηνά Κοΐνη: Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η ομορφότερη Ελληνίδα αθλήτρια. Δεν είναι μόνο το εκπληκτικό της σώμα, καθώς η Αθηνά διαθέτει ένα από τα ομορφότερα πρόσωπα του παγκόσμιου αθλητισμού. Δεν είναι τυχαίο που οι διαφημιστικές εταιρίες «τρέχουν» να την κλείσουν για να πραγματοποιήσουν τις καμπάνιες τους βάζοντας την ως κεντρικό πρόσωπο.

Αν δεν ήταν αθλήτρια του στίβου – όντας εξαιρετική – θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα από τα πιο όμορφα μοντέλα που θα έπαιρναν τον δρόμο της πασαρέλας τόσο της χώρας όσο και του εξωτερικού. Οι γονείς της Αθηνάς γνωρίστηκαν στην Ελλάδα – ο πατέρας της από την ορεινή Ναυπακτία και η μητέρα της από την Αιθιοπία – και επιστέγασαν την αγάπη τους φέρνοντας στη ζωή την όπως την αποκαλούν μερικοί θηλυκή Αντετοκούνμπο.

Η όμορφη αθλήτρια εκτός από το να προπονείται πεισματικά και να παλεύει τους στόχους της ζει όμορφα και λιτά τη ζωή της. Αυτό που λατρεύει είναι να πραγματοποιεί διακοπές με τις φίλες της και να φωτογραφίζεται σε μαγευτικές παραλίες. Το προσωπικό της Instagram είναι γεμάτο στιγμιότυπα τέτοιου είδους, φωτογραφίες που κερδίζουν όλο και περισσότερους θαυμαστές. Το ανδρικό κοινό καθημερινά πραγματοποιεί μια… βόλτα στο προφίλ της παρακολουθώντας τη δράση αλλά και τα κάλλη της πανέμορφης αθλήτριας.