2,775 thoughts on ““Γύρισε ο άντρας μου…και με λάδωσε για να μου κάνει μασάζ…” Σας θυμίζει κάτι αυτό το απίστευτο, καυτό Ελληνικό, λαδωμένο κορμί;

    1. Μωράκι, αν είναι κάτι που πραγματικά λείπει αυτό είναι η παρέα σου και όχι ένα νέο σετ 🙂 Να πω βέβαια ότι σε αυτές τις φωτό δείχνεις πιο καυλωμένη από ποτέ!

        1. Το ότι λείπεις δε μ’ αρέσει καθόλου! Το ότι φαίνεσαι καυλωμένη με τρελαίνει. Το στήσιμο που κάνεις στον άντρα σου, ο τρόπος που πετάς την κωλάρα ψηλά και δείχνεις την τρύπα σου, δείχνει γυναίκα έτοιμη για πολλές πούτσες! Γίνεται να μη μ’ αρέσει;

          1. Μπορώ να αρνηθώ; Αφού ικετεύει για να γαμηθεί η κωλοτρυπίδα σου, σε αυτή τη φωτογραφία. Αργά και βαθιά θα μπαινοβγαίνω για να με νιώθεις στο βρακάκι που έχεις μέσα στη μουνάρα σου!

          2. Τότε πρώτα θα σου γαμήσω το στόμα. Θα στον καρφώσω στο λαρύγγι να τον υγράνεις καλά. Και μετά θα βάλεις τις παλάμες στη κωλάρα σου να την ανοίξεις. Να τη νοιώσεις να σκίζεται από το τέντωμα που θα της κάνεις. Μόλις σε ακούσω να ζητάς να στη σκίσω, θα της δώσω τη πούτσα μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *