Η Μπέτυ από Θεσσαλονίκη, έστειλε νέες φώτος και μου έγραψε: «Κουρσάρε μου ελπίζω μετά από τόσο καιρό τα αγόρια σου να με ξεφτιλίσουν όπως μου αξίζει!»


Δείτε στα παρακάτω Links τα προηγούμενα Posts Της Μπέτυ:

 1. Η Μπέτυ είναι Σαλονικιά παρτουζιάρα και για αρχή μας έστειλε αυτές τις φώτος
 2. Η Καυλιάρα η Μπέτυ κάνει μπανάκι και θέλει τα σχόλιά σας…
 3. Η Μπέτυ καυλώνει όταν την ξεφτιλίζουν, κάντε το με τα σχόλιά σας!!!
 4. Η Μπέτυ φωτογραφίζεται για εμάς, λίγο πριν την ξεσκίσει ο 19χρονος γείτονάς της!
 5. Η Μπέτυ θέλει να την ξεφτιλίσετε τελείως, μπορείτε;
 6. Η Μπέτυ σε Νέες περιπέτειες, περιμένει όπως πάντα αυτό που την καυλώνει, δηλαδή να την ξεφτιλίσετε όσο καλύτερα μπορείτε!
 7. Η Μπέτυ σε φώτος από πρόσφατο γαμησάκι της! Θα χαρεί πολύ να την ξεφτιλίσουμε τελείως, αλλά ελπίζει σε γερό ξεφτίλισμα, γιατί την τελευταία φορά τη σεβαστήκαμε πολύ!
 8. Η Δική μας Μπέτυ, σε υγρό και καυτό Βίντεο: «Ο άντρας μου στο σαλόνι και εγώ να δίνω μάτι από κινητό, σε κάτι καριόληδες! Ελπίζω να ξεφτιλίσουν την πουτάνα τους τα αγόρια σου Κουρσάρε!!!»
 9. Η Δική μας Μπέτυ, σε υγρό και καυτό Βίντεο Part-2: «Επειδή ζήτησαν τα αγόρια να τον κάτσω! Τον εξαφάνισα μέσα μου!! Ελπίζω να ξεφτιλίσουν την πουτάνα τους τα αγόρια σου Κουρσάρε!!!»»
 10. Η Δική μας Μπέτυ, σε «Ραντεβού στα Τυφλά», με παλικάρι γνωριμία από τον Κουρσάρο, το Μένιο!
 11. Η Μπέτυ από Θεσσαλονίκη στέλνει νέες καυτές φώτος και περιγράφει: «Νεαρός καριόλης με ξεφτιλίζει με καινούργια τεράστια παιχνίδια! Ελπίζω να μου κάνετε το ίδιο όλοι εσείς που με βλέπετε εδώ στον Κουρσάρο!»
 12. Η Μπέτυ από Θεσσαλονίκη, έβαλε τον άντρα της για ύπνο και έσκισε την κωλοτρυπίδα της στο δίπλα δωμάτιο, ενώ την έπαιρναν μάτι ομαδικώς μέσω Skype, φιλαράκια του Κουρσάρου!»
 13. Η Μπέτυ από Θεσσαλονίκη, αφού καύλωσε καλά το γαμιά της στην παραλία, την έβαλε σε μια αποθήκη και της έσκισε την κωλοτρυπίδα!»
 14. Η Μπέτυ από Θεσσαλονίκη, έστειλε νέες φώτος και μου έγραψε: «Κουρσάρε, να πεις στους καριόληδες, ότι τις χρωστάνε στη Στάσα που με καύλωσε!»
 15. Η Μπέτυ από Θεσσαλονίκη, έστειλε νέες φώτος και μου έγραψε: «Ένα εορταστικό δωράκι στους καριόληδες, με την ελπίδα να με ξεφτιλίσουν στα σχόλια όπως κάνουν πάντα και να μου γεμίσουν χύσια τις φώτος που μου αρέσει πολύ!»